Malaysia

Sukan

Teknologi

Muzik


Lagi mengenai Piala Dunia 2010 Afrika Selatan yang kini sudah memasuki pusingan ke-2, pusingan kalah mati bagi memburu slot ke suku akhir. Segalanya Bola!. Sempena Piala Dunia 2010, penyedia sistem rangkaian telekomunikasi mudah alih terbesar  negara, Celcom juga tidak ketinggalan menyediakan beberapa muat turun menarik secara percuma. Jom kita selongkar!


Celcom | The Right 1 : Let the World Batttle Begin!

Bear France dan England memberi lambaian selamat tinggal Piala Dunia 2010 Afrika Selatan :p


Ringtone

Ringtones untuk HP anda dengan bunyi gendang dan sorakan Blue! Blue! Blue! seperti dalam iklan Celcom. Boleh juga dijadikan sebagai alarm tone anda, pastinya anda terjaga dari tidur yang lena dengan segera :p Dapatkan 3 kesemuanya.



Wallpaper

Penghias desktop PC atau laptop anda. Wallpaper pasukan pilihan Piala Dunia 2010 Afrika Selatan. Turut disediakan dalam 3 resolusi berbeza. Dapat 16 koleksi wallpaper kesemuanya.



Avatar

Profile Picture untuk Facebook, Twitter dan lain-lain rangkaian sosial anda. Dapatkan kesemua 8 avatar pasukan pilihan di Piala Dunia.



Emoticon

Meriahkan blog anda dengan Emoticon comel piala dunia dari Celcom. Boleh juga dipasang ke dalam shoutmix, YM! dll



Bearygamy

Print, gunting dan  tampal. Mari buat origami patung beruang celcom! Boleh dijadikan hiasan atau diberikan sebagai hadiah. Dapatkan kesemua 8 koleksi kesemuanya.









«
Seterusnya
Newer Post
»
Sebelumnya
Older Post

8 komen:

  1. paling terasa bahang teddy bear dgn pembelian rm30 tu kot :)

    ReplyDelete
  2. salam td sy g celcom center, tgk gak pasal tedy biru nih tp masih tak faham macam mane nak dptkan huhu jeles tgk org wat balik byk2 haha

    ReplyDelete
  3. aiyooo.,
    banyak nyer..,

    kat umah dah ade 2 ketul bluebear.,
    hahahaha...

    ReplyDelete
  4. Wah, pelbagai promosi yang dilakukan sempena world cup ye|(^_^)

    ReplyDelete
  5. hehehe~ beria sungguh promosi celcom kan? padahal worldcup maxis yg taja~

    ReplyDelete
  6. sy dh amik Emoticon Blue Bear 2! Coz blue bear so cute!

    ReplyDelete
  7. aku suka bearzil sebab senang sebut.

    ReplyDelete