Malaysia

Sukan

Teknologi

Muzik



PIKOM PC Fair adalah acara tahunan yang dianjurkan oleh PIKOM, Persatuan Industri Komputer dan Multimedia Malaysia. Ia pertama kali diadakan pada tahun 1995, di Stadium Negara, Kuala Lumpur. pameran ICT yang terbesar di Malaysia dianjurkan 3 kali setahun di berbagai lokasi utama di Malaysia dan berikut merupakan jadual untuk siri ke-2 bagi tahun 2010.

Tarikh dan Tempat bagi PIKOM PC Fair 2010 (II)


02 - 04 JULAI
- Dewan Masyarakat, Tawau, Sabah

09 - 11 JULAI
- Alor Star Mall, Alor Star, Kedah.
- Persada Johor, Johor Bahru, Johor

15 - 17 JULAI
- KB Mall, Kota Bharu, Kelantan
- Terengganu Trade Centre (TTC), Kuala Terengganu, Terengganu

16 - 18 JULAI
- Batu Pahat Mall, Batu Pahat, Johor

30 JULAI - 1 OGOS
- Berjaya Megamall, Kuantan, Pahang
- Dewan Merdeka, Seri Manjung, Perak
- Penang International Sports Arena (PISA), Penang
- Melaka International Trade Centre (MITC), Melaka

06 - 08 OGOS
- Dewan Jubli Intan, Muar, Johor
- Village Mall, Sungai Petani, Kedah
- Kuala Lumpur Convention Centre, Kuala Lumpur
- 1 Borneo, LG Car Park Exhibition Hall, Kota Kinabalu, Sabah

27 - 29 OGOS
- Stadium Indera Mulia, Ipoh, Perak


Para pencinta teknologi seperti komputer dan gadget-gadget canggih pastinya tidak akan melepaskan peluang dimana banyak tawaran hebat di PIKOM PC Fair untuk barangan terkini dengan harga yang lebih baik dan murah. Jika anda bercadang untuk menggantikan set PC lama desktop atau laptop, atau skrin monitor LCD,  kad grafik, motherboard, processor, pendrive, dan sebagainya, anda akan menemui lebih banyak pilihan dan  lebih diskaun yang diberikan berbanding kedai IT tempatan.



«
Seterusnya
Newer Post
»
Sebelumnya
Older Post

19 komen:

  1. mintak2 duit scholar dh masuk..boleh la belanja2 sket... :D

    ReplyDelete
  2. thanks for the info! senang nak cari laptop untuk belajar nanti
    fuh legaa :)

    ReplyDelete
  3. @Hasrol Nizam: Belanja sket dah. Jgn sampai habis kau kerjakan.haha

    @amin: Pricelist (Lowyat) boleh dapatkan di Hardwarezone. Harga +- sama dengan PC Fair.

    ReplyDelete
  4. alamak time buat kat kedah dah start ngaji lak.. nak rembat external hd satu. :)

    ReplyDelete
  5. tq for the info..i mmg nk cr info pc fair nih...dh lama nk cr external hd..huhu

    ReplyDelete
  6. bagus..mmg tunggu pc fair ni

    ReplyDelete
  7. X Sabar Tunggu 30 July :)
    Sementara Itu Bolehlah Simpan Duit Dulu :)

    ReplyDelete
  8. 6-8 ogos,
    kene highlight date tuh!
    XD

    ReplyDelete
  9. thnks
    leh usha lappy baru
    =))

    ReplyDelete
  10. MP4 baru lak nak beli..usha dslr ke.. nice info.. =)

    ReplyDelete
  11. nk cari case untk nokia 5800.. ade jual x eh?

    ReplyDelete
  12. @wawa: ntah. ada kot. bergantung atas tempat gak. try la tengok.huhu

    ReplyDelete
  13. alamak, nape kt kluang xde thn ni?

    ReplyDelete