Malaysia

Sukan

Teknologi

Muzik


Pro Evolution Soccer - PES 2014 telah mendapat lesen penuh untuk menyertakan pasukan yang akan bertanding dalam UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Super Cup, AFC Champions League, Argentine Primera División, Chilean Primera División, Copa Sudamericana dan Recopa Sudamericana.

Namun, sepertimana versi sebelumnya, kekurangan ini boleh diatasi dengan install patch yang boleh dimuat-turun secara percuma. Patch terbaik untuk PES2013 (PC) pastinya ialah dari team PESEdit.com yang sering mengeluarkan patch terbaru dan berkualiti untuk siri game Pro Evolution Soccer.


PESEdit.com 2014 Patch



PESEDIT.COM 2014 PATCH 4.4 includes Konami's latest PES 2014 Data Pack 6.10, which means it comes with the full new Copa Libertadores game mode. The latest announced 2014 World Cup squads have also been added for teams like Brazil, England and Germany.

Additionally, the PESEdit.com 2014 Patch 4.4 also includes some new kits, including the Barcelona 14-15 Home Kit, the new Bosnia and Herzegovina adidas shirts and the new Spain alternative World Cup shirt.


NEW PESEDIT.COM 2014 PATCH 4.4 FEATURES
  • PES 2014 Data Pack 6.10: Includes the latest PES 2014 Data Pack which comes with Copa Libertadores 2014 mode
  • World Cup squads: latest announced 2014 World Cup squads, including Brazil, England, Germany, Spain, USA
  • New kits: Barcelona, Bosnia and Herzegovina, Honduras, South Africa, Spain

GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH
  • Full Online Mode compatibility
  • Includes latest PES 2014 Patch 1.13 and Data Pack 6.10
  • Added Bundesliga
  • Added Liga Adelante, 2. Bundesliga and Sky Bet Championship
  • Added 11 stadiums: Anfield, Arena Nationala, Camp Nou, La Rosaleda, Mestalla, Rose Park Stadium (generic), Santiago Bernabeu, Signal Iduna Park, Stadion (generic), Stamford Bridge, Vicente Calderón
  • Updated 2014 winter transfers
  • Corrected kits for all Premier League teams and all unlicensed National Teams
  • Corrected boots, accesories, shirtname for 6000+ players
  • Corrected fake national team player faces (1000+ faces!)
  • Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
  • Added 80+ new boots
  • Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
  • Fixed names and emblems for all competitions


Download PESEdit.com 2014 Patch 4.4 #31/5/14

Saiz: 0.9 GB | Untuk PES 2014 versi PC sahaja

via 180upload [ Single Link
--- Insert CAPTCHA » Tekan Continue  » Buang tick "Download faster with 180upload download accelerator" » tekan download link

via HugeFiles [ Single Link ]
--- Tekan Download  » Insert CAPTCHA » Create Download Link » Start Download

via MEGA [ Single Link ]
--- Tekan Download to Your Computer

via BillionsUploads [ Single Link ]
--- Tekan Download or Watch » Buang tick "Get coupons exactly wehen...." » tekan butang download

via FireDrive [ Single Link ]
--- Tekan butang "Continue to File" » Tekan "Download File..." link



PES 2014 Data Packs - DLC

Saiz: 0.9 GB | Untuk PES 2014 versi PC sahaja

  • PES 2014 Data Pack All-In-One (DLC 1, 2 and 5) ) : via MEGA [ Single Link ]
atau
 
Download dari salah satu server/mirror sahaja. Contoh via Zippyshare. Tidak perlu download dari semua server/mirror.
Download dan install versi terkini Patch 44 dan DLC sahaja. Tidak perlu install versi sebelumnya. Link patch versi 4.3  masih dikekalkan untuk simpanan sementara waktu.


+ Versi terbaru PESedit 2014 akan dikemaskini dari masa ke semasa. Sila tinggalkan komen jika link yang diberikan di atas tidak dapat digunakan lagi.
+ Link patch bukan di-upload sendiri oleh admin. Ia adalah dari sumber berlainan yang didapati dari laman web atau forum. Sebarang kredit penghargaan adalah kepada laman/uploader terbabit. Tiada sebarang permintaan untuk re-upload semula akan dilayan. 

Cara Install PESEdit.com Patch:

    1. Muat turun semua part dan extract/unrar part pertama (berakhir dengan 'part1.rar').
    2. Delete/Remove folder 'FileLoader' di dalam PES 2014 install directory.
    3. Pastikan anda telah download 3 data pack seperti dibawah (Download link ada disediakan di atas). Extract file Data Pack / DLC tersebut dan copy-paste ke PES 2014 data pack folder.

    Required Data Packs

    • dt50_001.cpk' (Data Pack 1)
    • dt500_7999999.cpk' (Data Pack 2)
    • dt500_4999999.cpk' (Data Pack 5)

    PES 2014 Data Pack download folder

    • (Windows 7 / 8) - 'C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download'
    • (Windows XP) - 'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download'
    Folder tersebut kebiasaannya tidak dipamerkan (hidden) dan anda perlu edit folder settings pada Windows Explorer (Organize » Folder and search options) jika anda tidak menjumpainya.
    1. Disable antivirus software atau add PES 2014 main directory ke dalam senarai exceptions antivirus. Enable semula antivirus selepas siap install.
    2. Install PESedit patch. Start the Installer.exe sebagai administrator (Klik kanan » Run as Adminisrator.
    3. Pilih the pes2014.exe yang anda gunakan. Pilih yang tengah jika anda tidak menggunakan CD (versi download).
    4. Start PES selector jika anda ingin membuat perubahan pada liga, stadium atau scoreboards. Start the Installer.exe sebagai administrator (Klik kanan » Run as Adminisrator).
    5. Start/Run game melalui pes2014.exe / start menu folder / PESEdit Selector
      Nota: Jika anda double-click pada shortcut, tapi PES2014 masih tidak boleh dibuka, sila 'Run as Administrator' (Klik kanan » Run as Adminisrator).
      *******************
      "Insert a disk with this volume and press OK"
      1. Pilih salah satu host. Contoh via Zippyshare.
      2. Download semua part (.part1, .part2 dan seterusnya).
      3. Selesai download, pastikan juga NAMA dihadapan setiap part adalah SAMA dan diletakkan dalam folder yang sama.
      contohnya kfzoom2014.part1, kfzoom2014.part2 dan seterusnya.
      4. Kemudian tekan extract pada file .part1, dan semua part tadi akan di-extract sekaligus.

      "Selector is showing an Access denied error for pes2014.exe."
       Right click pes2014.exe > properties > untick 'read-only'.

      "The dynamic library 'rld.dll' failed to initialize (E5)."
      Disable antivirus tool, install semula patch, add 'PES 2014/rld.dll' to antivirus tool exceptions.

      "Unable to load because data from different version. Download new content to update data"
       Extract file Data Pack - DLC dan copy-paste ke PES 2014 data pack folder. (Rujuk cara install seperti di atas)


      Selamat mencuba dan rasai keseronokan PES 2014. Cantik, menarik, tertarik!

      Follow kami di twitter @kfzoom dan LIKE KFZoom Facebook Page untuk kemaskini terbaru dari kami



      «
      Seterusnya
      Newer Post
      »
      Sebelumnya
      Older Post

      19 komen:

      1. klw udahh ke serfer pc edit terus kayak mana nginstal ea nh boleh dong kasih tw cara ea

        ReplyDelete
      2. bro kenapa saya tak boleh main yang online?

        ReplyDelete
      3. terbaek bos. tapi sayang pes2014 cam sakai sikit. haha. still maen pes2013 lagi. kfzoom memang terbaek lah. klu ade patch terbaru untuk pes2013, sure aku jengok blog nie. +++rep

        ReplyDelete
      4. pokoke jos dah numpang sedot pak bos

        ReplyDelete
      5. makasih mas, salam kenal. mari berkunjung! By Sri

        ReplyDelete
      6. bedanya data pack sama patch itu apa?

        ReplyDelete
      7. Jos , keren broo link nya , tapi lemot , , ,

        ReplyDelete
      8. boss knpa setelah sy instal patch 4.0 ga bisa jalan ya ??
        Select the pes2014.exe you want to use ga muncul boss!!
        gmna cara ngatasin'y boss

        ReplyDelete
      9. mantaplah KfZoom, this blog top markotop

        ReplyDelete
      10. Mantaplah , KfZ , tiap saat patch yg bru , pasti ambil kat sini , the best lah ....

        ReplyDelete
      11. waah trims ya informasi share patchnya..

        ReplyDelete
      12. saya ambil via ZippysShare yang pes dlc kena dowlad juga ke

        ReplyDelete
      13. kalo ada tulisan unable to load because data from different version. download new content to update data
        Itu gmana ya ngatasinya?
        Thanks

        ReplyDelete
      14. bro kasi link utk dlc gna zippyshare blh..lambat btul nk download gna mega..thx.

        ReplyDelete
      15. it said data can't load....please help me

        ReplyDelete
      16. Ko virus yah? Nvidia control panel jdi hilang program 64bit tida bisa dijalakan semua? Saya pakai corei5 3.4ghz win7 64bit. Mohon solusinya

        ReplyDelete